particulieren

Nieuwbouw

Wij kunnen u helpen en ontzorgen bij de realisatie van uw nieuwbouwhuis. U kunt zich richten op uw woonwensen en wij vertalen die in concrete voorstellen, een realistisch plan van aanpak en een sluitende begroting.

Wij bouwen duurzaam, kwalitatief en met oog voor milieu en omgeving. Moderne materialen en oplossingen staan garant voor jarenlang woonplezier.

Verbouwen is leuk!

Dat begint al bij de voorbereiding. Inspiratie opdoen en zoeken naar de mogelijkheden. Dan komt het echte werk. Aannemers, architecten, begroting, planning, welke gordijnen neem ik straks, wat komt er op de vloer en niet te vergeten wat gaat het kosten. Best een hele klus.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw woonwensen te bespreken. Wij kunnen u begeleiden bij het hele traject, van plannen maken tot het aanvragen van vergunningen en de verbouwing van uw woning.

Renoveren

Laat u verrassen door onze innovatieve en creatieve oplossingen voor renovatie van uw woning. Met respect voor authentieke onderdelen en materialen komen we samen tot een inventarisatie van de mogelijkheden om uw woning te verbeteren en moderniseren.

Met een renovatie van uw huidige woning heeft u jarenlang plezier van verhoogt wooncomfort en blijft de waarde van uw woning behouden. Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Facebook  Linkedin


Adres

De Trompet 1570
1967 DB Heemskerk (NH)

Contact

Telefoon: 0251-23 23 90
info@bouwbedrijfzonneveld.nl

Social media

Facebook    Linkedin